Αλεξανδρος Αραμπατζης

Comments (0)

Ο Αλέξανδρος Αραμπατζής είναι ιδρυτής και γενικός διευθυντής της WIN. Αποφοίτησε με άριστα από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και είναι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών (ΜΑs), το ένα στη Διεθνή Δημοσιογραφία και στα Διεθνή Media από το Πανεπιστήμιο του Cardiff στη Βρετανία και το άλλο (με υποτροφία από τη βρετανική κυβέρνηση) στα Ψηφιακά Μέσα, στην Επικοινωνία και στα επιχειρηματικά μοντέλα των Νέων Μέσων από το Πανεπιστήμιο του CITY στο Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία.

Έχει πλούσια εμπειρία, από το 2000, τόσο εγχώρια όσο και διεθνή στα ΜΜΕ, στον στρατηγικό επιχειρηματικό σχεδιασμό και στην επικοινωνία. Έχει εργαστεί σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ (BBC, Guardian) και ως project manager στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση έργων παροχής επιχειρηματικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, στρατηγικών αναπτυξιακών μελετών αλλά και σε έργα προβολής και επικοινωνίας για λογαριασμό μεγάλων ιδιωτών πελατών αλλά και πληθώρα άλλων φορέων.

Είναι υπότροφος – τιμητικά – του ιδρύματος ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ και του Αμερικανικού Υπουργείου των Εξωτερικών (IVLP) και έχει διατελέσει επί τριετία λέκτορας στα Media και στην Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ στη Μ. Βρετανία και επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Westminster. Παράλληλα έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο των εκδόσεων θεματικών περιοδικών αλλά και εντύπων ποικίλης ύλης (Pepper, Ser-Free, Students’ Guide κα).

» » Αλεξανδρος Αραμπατζης
On Μάιος 27, 2013
By

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *