Κορυφαία συμβουλευτική εταιρία εξαγωγών για δευτέρη συνεχόμενη χρονιά η WIN

Εταιρικά Νέα Comments (0)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η WIN ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ αναδείχτηκε η Κορυφαία ελληνική Συμβουλευτική Εταιρεία για την προώθηση των εξαγωγών. Το βραβείο της απονεμήθηκε στα πλαίσια των Greek Exports Awards, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στο κατάμεστο Divani Apollon Palace & Thalasso. Τα βραβεία αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τους ανθρώπους, τις ιδέες και τις συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας.

Τα Greek Exports Awards 2018 διοργανώθηκαν από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με το επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών λαμβάνει χώρα από τους επικεφαλής διπλωμάτες και τους εμπορικούς ακολούθους σε πάνω από 60 ελληνικές πρεσβείες ανα τον κόσμο, αλλά και από εμπορικές επιχειρήσεις του εξωτερικού. Συνολικά συγκεντρώθηκαν πάνω από 4.000 ψήφοι.

Σε μία χρονιά που οι ελληνικές εξαγωγές οδεύουν προς ένα νέο ιστορικό ρεκόρ, οι διακρίσεις αυτές επιβράβευσαν την Αριστεία στον τομέα των εξαγωγών (αγαθών και υπηρεσιών) του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου, που καταφέρνει και βρίσκει δημιουργικές διεξόδους, παρά τις αντιξοότητες.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Αλέξανδρος Αραμπατζής, ο οποίος δήλωσε:

«Για δεύτερη χρονιά οι έλληνες διπλωμάτες και ο επιχειρηματικός κόσμος μας τιμά και μας επιβραβεύει. Η διάκριση αυτή είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών της WIN η οποία τα τελευταία χρόνια εξασφαλίζει χρηματοδότηση και συμβουλεύει κορυφαίες ελληνικές και ξένες εταιρείες, όλων των κλάδων, στην ενίσχυση των εξαγωγών τους και στο άνοιγμα νέων αγορών σε παγκόσμια κλίμακα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι στη WΙΝ γιατί ξέρουμε ότι αναγνωρίζεται η συστηματική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια σε διεθνές επίπεδο. Αφιερώνω το βραβείο αυτό στους συνεργάτες μου που με γνώση, όραμα, μεράκι και ακατάβλητη ενέργεια καταφέρνουν και τοποθετούν ελληνικά προϊόντα στις πιο μακρινές αγορές του κόσμου, ανοίγοντας δρόμους εξωστρέφειας σε δεκάδες επιχειρήσεις»

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο κ. Δημήτρης Χαλεπίδης, Πρόεδρος ΕΝΔΥ ΟΕΥ, Σύμβουλος ΟΕΥ Α’, Διευθυντής Β1 Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος ανέφερε στην ομιλία του ότι στην εθνική προσπάθεια εξόδου από την κρίση, οι εξαγωγές αποτελούν μονόδρομο. Αναφέρθηκε επίσης στους άξονες πολιτικής του Υπουργείου Εξωτερικών, προς την κατεύθυνση της διαμόρφωσης ευνοϊκού περιβάλλοντος για τους εξαγωγείς και την επέκταση συμφωνιών σε νέες αγορές, που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα ελληνικά προϊόντα. Όπως επεσήμανε, σήμερα λειτουργούν 59 γραφεία ΟΕΥ σε 50 χώρες, μέσω των οποίων καλύπτεται το 90% των ελληνικών εξαγωγών.

» Εταιρικά Νέα » Κορυφαία συμβουλευτική εταιρία εξαγωγών για...
On Δεκέμβριος 18, 2018
By

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

« »