Ελληνικό success story παρουσιάστηκε στις Βρυξέλλες

Εταιρικά Νέα Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ελληνικό success story παρουσιάστηκε στις Βρυξέλλες

Ένα ελληνικό success story στα πλαίσια της υλοποίησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων προώθησης εξαγωγών στον αγροδιατροφικό τομέα παρουσιάστηκε την περασμένη βδομάδα στις Βρυξέλλες. Η WIN, η εταιρεία που διαχειρίζεται ως εκτελεστικός οργανισμός το πρόγραμμα Premium European Kiwi  είχε την τιμή να κληθεί να το παρουσιάσει ως πανευρωπαϊκό success story, μπροστά σε κοινό πλέον των 300 συμμετεχόντων από την Κομισιόν αλλά και όλη την Ευρώπη.

Η κα Άντα Τσαίρα, project manager του Premium European Kiwi, αναφέρθηκε διεξοδικά στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση του έργου που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο ενεργειών προώθησης εξαγωγών στην Κίνα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στον Καναδά. «Ο σωστός σχεδιασμός του προγράμματος, σε συνδυασμό με την στοχευμένη υλοποίηση του με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες της κάθε χώρας-στόχου επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα καθιστώντας το ευρωπαϊκό ακτινίδιο πρωταγωνιστή στις διεθνείς αγορές», υπογράμμισε.

Από την πλευρά του ο κ. Αλέξανδρος Αραμπατζής, γενικός διευθυντής της WIN τόνισε τα εξής: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς και αναγνώριση των άοκνων προσπαθειών μας η πρόσκληση στις Βρυξέλλες να παρουσιάσουμε ένα δικό μας success story. Η WIN και οι άριστα καταρτισμένοι συνεργάτες της έχουν χτίσει πολύτιμη τεχνογνωσία σε πανευρωπαϊκή κλίμακα στην εξεύρεση των χρηματοδοτικών εργαλείων και στη διαχείριση έργων προώθησης  εξαγωγών, με έμφαση στον αγροδιατροφικό τομέα».

Περισσότερα

» Εταιρικά Νέα » Ελληνικό success story παρουσιάστηκε στις...
On Φεβρουάριος 6, 2017
By

Comments are closed.

« »